top of page
  • Yazarın fotoğrafıHale Acun Aydın

Beklediğin gün bugün

İnternette, farklı yerlerde sahipliği Can Yücel ve Özdemir Asaf'a mâl edilmiş bir söz var  Ömür dediğin üç gündür Dün geldi geçti, yarın meçhuldür O halde ömür dediğin bir gündür, o da bugündür 


Kim söylemiş onu bir yana bırakırsak gerçekten de çok güçlü bir söz değil mi?  Hangimiz yeri gelip kendini keşkelerde kaybetmiyor? Keşke öyle demeseydim, keşke şöyle yapmasaydım... Ya gelecek için kaygılananlar? Özellikle de çocukları için endişelenmeden duramayan anne babalar. 

Bir duralım ve kendimize soralım, anda olmamız gerekirken ne kadar geçmişte takılı, ne kadar gelecek için kaygılı oluyoruz? 

Bir de bu işin harekete geçme tarafı var. Bu daha çok gelecekle ilgili kısım tabii. Ne kadar şeyi erteliyorsunuz? 


Benim hep ertelediğim bir şey vardı. Blogda yazdıklarımın yanı sıra size videolarla da ulaşmak istiyordum. Ama bir türlü başlayamadım. Teknik bilgim azdı, ekipmanım yoktu... İlk başta yararlı bulduğum ve görmenizi istediğim videolara alt yazı eklemeye başladım. Instagramda onları paylaştım. Sonra amatörce masaüstü bir şey yaratmaya çalıştım. Ve sonunda 2 yıl önce kamera karşısına geçip ilk YouTube videomu çektim. Bugüne kadar dile kolay 66 video çekmişim. Yarısına yakını sevgili arkadaşlarımla. Özellikle Ege ve @_zeynep_erkan kanalımın daimi konuklarından. Ama tekil konularda gelip bilgilerini deneyimlerini paylaşan da harika konuklarım oldu. 2. Yılın sonunda 10.000 abone ile tatlı bir grup olduk bence YouTube’da da. İyi ki başlamışım. Hatta bu dönem bir ara verdim gün artık geri dönme günü sanırım benim için. 

Sizler hemen bugün yapabileceğiniz neleri yarına (yarın diyip kimbilir ne zamana) bırakıyorsunuz?


Not : Hala abone olmayanlar için abonelik linkini de bırakıyorum: Abone Ol

304 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page